HVEM ER

COSMETIC STUDIO

En lille professionel og hyggelig skønheds- og velværeklinik for både mænd og kvinder centraltbeliggende i Valby. Vi lægger stor vægt på den personlige behandling og at du som kunde oplever kvalitet og tryghed når du besøger klinikken. Du vil altid være i centrum og kan roligt nyde godt af vores medlevende engagement, professionalisme og store erfaring. Det er derfor naturligt for os at vejlede og altid levere den bedste oplevelse og service i en afslappende og uhøjtidelig atmosfære.

Vi tilbyder forskellige behandlinger af ansigt og krop for både mænd og kvinder med produkter fra Medex, Glominerals og CND.

Vi glæder os til at give alle hos Cosmetic studio en unik oplevelse og ser frem til at byde dig velkommen.

MØD DIN BEHANDLER

shellac lakerede negle i flere farver fra orange til brun, rød og hvid neglelak

ENGY

Glad for sit arbejde som kosmetolog, og helheden i dét, at arbejde og komme i kontakt med mennesker. Hun har altid interesseret sig for skønhed & huden - og har en del erfaringer på disse. Der er høj fokus på, at give kunderne den bedste oplevelse og behandling, så de altid efterlader klinikken med et smil på læben.
BOOK TID
shellac lakerede negle i flere farver fra orange til brun, rød og hvid neglelak

JULIE

Julie, uddannet kosmetolog, er en meget rolig person, der elsker at forkæle kunderne, hvad enten det er en lækker nærværende ansigtsbehandling, hvor du virkelig vil mærke indre ro og forskønnelse. Eller en farvning af vipper og bryn, der vil give dig lidt ekstra tid om morgenen.
Julie har altid interesseret sig for skønhed og det hele menneske i balance.
BOOK TID

Send os en besked

DET SIGER VORES KLIENTER