Ansigtsbehandlinger

Hos Cosmetic Studio er vi stolte af vores ansigtsbehandlinger, som vi med professionalisme og faglig stolthed udfører på alle typer af hud. Med Medex forskellige produktlinier er der altid en løsning, der passer dig og din huds specifikke behov. 
Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal starte med at vælge, kan vi anbefale vores klassiske ansigtsbehandling og sammen finder vi herefter frem til, præcis hvilken behandling, som passer til din huds behov. 
Du vil altid få en kyndig vejledning i hjemmepleje af din hud.

Eksklusive Behandlinger

& Tilbud

Hudanalyse200.00 kr 0.00 kr
Vi tilbyder som noget ekstraordinært lige nu en gratis hudanalyse på 15 min. 
normalt skal denne inkluderes med minimum én behandling.
Acne behandling 60 min.1750.00 kr
Medex specielle dybdevirkende behandling mod acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation. Kurbehandling kan anbefales.
prisen er for 4 klip
Masque Lummière3180.00 kr 2200.00 kr
Revitalisering af hud, forbedring af hudkvalitet, fasthed og glød. Særdeles velegnet til acnehud.
Kurforløb af 4 gange.
Masque de Caviar behandling af ansigt/hals/decolté3580.00 kr 2200.00 kr
Revitalisering af hud, forbedring af hudkvalitet, fasthed og glød. Særdeles velegnet til acnehud.
Kurforløb af 4 gange.
Hyaluron ansigtsbehandling995.00 kr
En hyaluronbehandling giver et vitalt og eksklusivt boost til ansigt og decolté! Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og hurtigt resultat af fornyet vitalitet og fugt til huden. Hyaluron behandlingen genskaber hudens smidighed og glatte udseende, fugt bindes til huden og gør den mere elastisk, du ser en umiddelbar og synlig virkning af linjer, der udviskes og rynker, der reduceres
Masque De Caviar behandling895.00 kr
Eksklusiv og luksuriøs anti-age. Specialudviklede masker og cremer til behandling og pleje af den aldrende og tørre hud. Serien indeholder blandt andet en caviar creme med komplekse og luksuriøse ingredienser samt en muskelafslappende creme mod aldrende udtrykslinjer i ansigtet. Giver effektiv næring, reparerer huden og genskaber en smidig hud.
Tillæg til vores eksklusive ansigtsbehandlinger250.00 kr
Behandling af decolté, hals og skulder ifm.ansigtsbehandling.
Toscana Thermo Masque 805.00 kr
Aktiv dybde virkende mineral maske.
En mineral maske som i blød form modelleres over ansigtet, hvorefter den langsomt afgiver en behagelig varme. Porerne åbnes og der skabes adgang til hudends dybere lag, så ampuller og cremer optages bedre. 
Denne behandling former ansigtskonturerne og skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital, glat og fast.
Anbefaldes til den trætte og modne hudtype.
Masken er velegnet til alle hudtyper, undtaget akne og følsom hud. (Her anbefaldes andre Medex masker).
Venezia Modelling Mask805.00 kr
Eksklusiv ansigtsbehandling med Venezia Modelling Mask.(Relax Quintenstein Aromatic).
Hudanalyse200.00 kr 0.00 kr
Vi tilbyder som noget ekstraordinært lige nu en gratis hudanalyse på 15 min. 
normalt skal denne inkluderes med minimum én behandling.
Klassisk ansigtsbehandling580.00 kr
Vores klassiske ansigtsbehandling, som passer til alle hudtyper. Afrensning, peeling, hudanalyse, let dybderens, retning af bryn, maske og cremepleje
Ansigtbehandling m/massage705.00 kr
Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, retning af bryn, massage af skuldre, nakke, hals og ansigt samt dag-og øjencreme
Ansigtbehandling m/massage + Ampul755.00 kr
Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, retning af bryn, massage af skuldre, nakke hals og ansigt , dag-og øjencreme + Ampul.
Fugtgivende, beroligende eller opstrammende.
Masque Lummière lysterapi-maske695.00 kr
En skånsom, smertefri og effektiv ny og avanceret hudforbedringssystem, som behandler via innovativ lysterapi. Denne unikke maske har hele tre lysfrekvenser med hver sin specifikke, målrettede effekt til behandling af både anti-age, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar. Allerede efter en behandling vil du opnå gode resultater, men vi anbefaler at du køre et kurforløb over 4 gang, for at opnå bedre og langsigtede forbedringer. 
Kurforløb med 4 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum 2200kr. (normalpris 3180 - spar 980kr)
Mini masque lumière behandling (intro pris - 30min.)395.00 kr
Effekten ved Masque Lumiére er baseret på lysfrekvenser i farverne Rød, Grøn og Blå. Disse specifikke lysbølger interagerer med det biologiske system i huden. Dette kaldes photobiomodulation eller photostimulation, kan også sammenlignes med måden en plante indfanger energi fra solen,, så den kan vokse. Det er den såkaldte fotosyntese, eller måden huden optager D-vitamin på, hvilket også sker under påvirkning af sollys. (UV-lys på 297 nm).
Ud over en stigning af energiproduktionen i hudcellerne (ATP), har luset fra Masque Lumiére også en positiv indflydelse på flere vækstfaktorer, inflammationsfaktorer, samt hudens ilt-niveau.
Kan med stor fordel kombineres med de fleste af vores andre ansigtsbehandlinger.
Diamantslibning/ Microdermabrasion 500.00 kr
Behandlingen er effektiv til at fjerne døde hudceller, udbedre fine linjer og rynker, ligesom huden som helhed bliver langt mere sund, jævn og glat at se på. Behandlingen har samtidig en god effekt på blodcirkulationen samt at formindske porestørrelsen og udligne pigmentforandringer i huden. 
Slibningen stimulerer hudens fibroblaster, hvorved produktionen af ny elastin og kollagenfibre naturligt fremmes. Behandlingen er effektiv til at udbedre de fine rynker omkring munden, ligesom huden som helhed får en langt mere jævn og glat overflade.
Diamantslibning/ Microdermabrasion inkl. AHA frugtsyre 650.00 kr
Kombinationen med AHA frugtsyre og diamantslibning er velegnet for acnehud og hud med arvæv. Den grove hud bliver meget mere glat og fin i overfladen og fine linjer og rynker mindskes.
Fragile Softly550.00 kr
Fragile Softly er en behandlingsserie specielt udviklet til eksemagtig, allergisk, overfølsom samt ekstrem tør og underernæret hud.
Serien er parfumefri og uden UV-filter.
Quintenstein Anti-stress behandling605.00 kr
En luksuriøs, forkælende behandling, der afstresser både krop, sjæl og ansigtshuden.
Regenerering og forbedring af ansigtshuden.
Afrensning, peeling, essentielle olier, special massage, maske og cremepleje.
Tillæg til ansigtsbehandlinger160.00 kr
Behandling af decolté, hals og skulder ifm.ansigtsbehandling.
Udvidet ansigtsdybderens 705.00 kr
Acne behandling 60 min.580.00 kr
Medex specielle dybdevirkende behandling mod acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation. Kurbehandling kan anbefales.
AHA behandlinger (Frugtsyre)705.00 kr
AHA (Alpha Hydroxy Acids) er molekyler, der findes naturligt i flere forskellige frugter - og kaldes derfor frugtsyre. Frugtsyrerne stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter, ar og acne.
Kur á 4 behandlinger anbefales for bedste resultat.
Teenagebehandling u/19år405.00 kr
Afrensning, peeling, hudanalyse, dybderens, ampul, maske og cremepleje.

Send os en besked

DET SIGER VORES KLIENTER